Glöm inte betala startavgiften!

En liten påminnelse till er som anmält er, jag har i dagsläget många anmälda som bara har fyllt i vårt google docs, inte betalat in startavgiften. Då är anmälan inte godkänd dvs ni har ingen reserverad plats. För att du ska ha en plats på loppet måste anmälan vara registrerad och startavgiften inbetald.

 

Du registrerar dig här. 

Du betalar här. 

 

Jag har mailat alla som inte har betalat men det kan ju ha hamnat i skräpposten så ni missat det. Loppet fylls på ganska snabbt just nu så icke betalda anmälningar kommer tyvärr strykas för att lämna plats åt betalande deltagare.

 

mvh Madeleine

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s