Sparbanken Tranemo och Netshirt guldsponsorer till Hofsnäsloppet

Vi är otroligt stolta och glada över att meddela att Sparbanken Tranemo och Netshirt i Tranemo i år gått in som guldsponsorer till Hofsnäsloppet. Detta innebär att vi som arrangörer får stöd i vårt arbete fram till loppet och därmed kan satsa ännu mer på service till er löpare på plats samt att göra ett proffsigt arrangemang.

 

Alla deltagare som springer loppet får såklart medalj, ni som köper det ”Lilla paketet” får även en t-shirt med loppets logga samt ett träningsprogram för 10 veckor fram till loppet, med start den 28 februari.

 

Ni som bokar det ”Stora paketet” får förutom ovanstående även delta i den gemensamma träningsgruppen som tränar 10 torsdagar kl 18.00 i Länghem, en timme varje gång. Gruppen jobbar med löpteknik och löpstyrka samt ger dig som deltagare i loppet alla redskap du behöver för att kunna genomföra loppet på bästa sätt. Löpgruppen passar alla oavsett nivå, passen är upplagda så att du deltar på din egen nivå och vi håller till på en mindre yta där ingen kommer efter.

 

Boka din startplats här, välj sedan vilket av ovanstående paket du vill ha när du betalar här. 

 

sparbanken

netshirt-logo

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s