Löpträna i grupp inför Hofsnäsloppet 2019

För tredje året i rad erbjuder vi en gemensam löpgrupp inför Hofsnäsloppet. Löpgruppen träffas en gång i veckan under en timmes tid och går igenom löpteknik, löpstyrka, teknik i backe och olika former av intervaller för att du som anmält dig till loppet ska känna dig i absolut toppform när du står på startlinjen.

 

Löpgruppen passar alla från nybörjare till mer erfarna löpare. Passen är upplagda så att alla kör på sin egen nivå, i eget tempo och vi håll ihop på en mindre yta där ingen kommer efter. Oavsett om du ska springa 5 eller 10 km har du stor nytta av att delta i träningsgruppen.

 

Startdatum 28 februari, därefter 10 torsdagar i rad

Tid 18.00

Plats Ingsvallen, Länghem

Kostnad 550 kr, då ingår startplats i loppet, t-shirt, medalj och 10 veckors gemensam träning samt ett 10 veckors träningsupplägg för hur du ska träna under övriga dagar av veckan för att hinna i form för din valda distans. Minst 20 deltagare i löpgruppen för att den ska genomföras.

Anmälan släpps tillsammans med anmälan för loppet, inom kort. Håll utkik! 

DSC_3513-1024x680

En reaktion till “Löpträna i grupp inför Hofsnäsloppet 2019

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s