Ny bansträckning Hofsnäsloppet 2018

Förberedelserna för årets lopp rullar på och vi är så förväntansfulla och laddade. Precis som vanligt har vi bokat strålande sol och perfekt temperatur, vi kommer bjuda på härlig natur, skrattfest och massa kul för alla som kommer och hejar på sina vänner och familj.

 

Innan loppet kommer vi att erbjuda en inspirationskväll med föreläsning och mingel, håll utkik efter denna! Då kommer ni även att kunna handla träningskläder och tillbehör till riktigt bra priser. Vi återkommer med datum! Nytt för i år är att vi kommer att dra banan närmare herrgården för att göra den mer publikvänlig. Vi vill dels ge era anhöriga chansen att se och heja på er flera gånger under loppet, dels vill vi kunna lägga en större del av loppet på grusväg även för millöparna. Detta betyder att det kommer att bli några fler varv på en kortare bana, vi återkommer med alla detaljer innan (jag ska bara invänta att snön smälter så jag kan provspringa och se att distansen stämmer exakt) men ställ in er på mer grusväg och stig, mindre asfalt och fler hejarop från publiken!

Du som ännu inte anmält dig, här är länken till anmälan.

Vi ses!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s